Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • rijstazijn 150 g
  • suiker 300 g
  • rode ui 3 st
  • rode Chili peper 3 st

Tarte Tatin

  • suiker
  • rode bieten, gekookt 10 stuks
  • roomboterkorstdeeg 10 plakken
  • water 0.25 l

Opmaak

  1. Bereiding

    Kook de rijstazijn met de suiker en de rode chili peper.
    Maak de rode uien schoon en snijd ze in reepjes.
    Voeg de gesneden uien toe en breng het geheel opnieuw aan de kook.
    Laat de uien in het vocht afkoelen.
  2. Tarte Tatin

    Kook de suiker met een klein beetje water tot karamel.
    Verdeel de karamel over de vormpjes (Æ 12 cm).
    Snij de gekookte bieten in plakjes en verdeel ze over de vormpjes.
    Steek het korstdeeg uit met een steker (Æ 12 cm) en prik er gaatjes in.
    Verdeel de deegplakjes op de bietjes.
    Bak de bietentaartjes in de oven op 180°C gedurende circa 15 minuten.
    Haal de taartjes uit de vormen en verdeel ze over de borden.

  3. Opmaak

    Verdeel de geitenkaas en het bietenblad over de taartjes.
    Maak het geheel af met frambozenvinaigrette.
+