Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • quinoa 200.0 g
  • soja olie 0.5 l
  • komijnpoeder
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs. Bekijk hier onze quinoa met groenten.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Kook de quinoa op de gebruikelijke manier.
    Spoel de gare quinoa koud, dep de korrels droog tussen papier en verdeel ze gelijkmatig op een siliconen bakmat.
    Droog de quinoa 8 uur in een oven op 50ºC.
    Verhit de sojaolie in een pan tot 180ºC.
    Voeg de gedroogde quinoa toe.
    Roer de korrels goed los met een garde en haal ze er na 10 seconden uit met een schuimspaan.
    Breng de nog warme quinoa op smaak met peper, zout en komijnpoeder.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu