Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bouillon:

Lam:

  • lamsfilet 1 kg
  • witte peper uit de molen

Groenten:

  • bospeen, peultjes, morilles, mini courgette, asperges 600 g
  • lente uitjes 2 st

Ravioli:

  1. Bouillon:

    Breng 1,5 liter water aan de kook en voeg de runderbouillon toe.
  2. Lam:

    Kruid de lamsfilets met peper en pocheer deze in de runderbouillon.
  3. Groenten:

    Maak de groenten schoon en blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar in gezouten water.
    Snijd het groen van de lente ui in julienne en zet dit op ijswater.
  4. Ravioli:

    Breng het water samen met de room en de mierikswortelpuree aan de kook.
    Bind het geheel met de blanke roux en breng eventueel op smaak.
    Laat de saus afkoelen en doe deze in een spuitzak.
    Leg de wonton velletjes uit en bestrijk ze met eidooier.
    Spuit er een dopje mierikswortelsaus op, vouw ze dicht en steek ze uit.
    Kook de ravioli kort in water met wat zout.
  5. Opmaak:

    Trancheer de lamsfilets en verdeel ze in diepe borden samen met de ravioli en de groenten.
    Schep hierover de bouillon of schenk deze vanuit een mooie theepot aan tafel.

+