Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bouillon:

  • Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L
    Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L
    30 g
    Knorr Runderbouillon Authentiek Poeder opbrengst 50L is aan je winkelwagen toegevoegd

Lam:

  • lamsfilet 1 kg
  • witte peper uit de molen

Groenten:

  • bospeen, peultjes, morilles, mini courgette, asperges 600 g
  • lente uitjes 2 st

Ravioli:

  • water 2 dl
  • room 0.25 dl
  • Knorr Primerba Mierikswortel 320g
    Knorr Primerba Mierikswortel 320g
    15 g
    Knorr Primerba Mierikswortel 320g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Blanke Roux Korrels 10kg
    Knorr Blanke Roux Korrels 10kg
    35 g
    Knorr Blanke Roux Korrels 10kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper

Bereiding

  1. Bouillon:

    Breng 1,5 liter water aan de kook en voeg de runderbouillon toe.
  2. Lam:

    Kruid de lamsfilets met peper en pocheer deze in de runderbouillon.
  3. Groenten:

    Maak de groenten schoon en blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar in gezouten water. Snijd het groen van de lente ui in julienne en zet dit op ijswater.
  4. Ravioli:

    Breng het water samen met de room en de mierikswortelpuree aan de kook. Bind het geheel met de blanke roux en breng eventueel op smaak. Laat de saus afkoelen en doe deze in een spuitzak. Leg de wonton velletjes uit en bestrijk ze met eidooier. Spuit er een dopje mierikswortelsaus op, vouw ze dicht en steek ze uit. Kook de ravioli kort in water met wat zout.
  5. Opmaak:

    Trancheer de lamsfilets en verdeel ze in diepe borden samen met de ravioli en de groenten. Schep hierover de bouillon of schenk deze vanuit een mooie theepot aan tafel.