Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus:

Rijst:

Bereiding

  1. Saus:

    • Maak in een pan de saus op basis van 1,5 liter water met 250 gram Knorr Spaanse Tomaten Gerookte Paprikasoep Poeder. 
    • Verwarm in een andere pan de olie. 
    • Smoor hier de julienne van wortel in. 
    • Als deze iets gesmoord is, voeg je de Knorr Professional Gember Puree, Knorr Professional Knoflook Puree, nootmuskaat, komijn en kaneel toe. 
    • Roer daarna de spinazie erdoor. 
    • Voeg de gehaktballetjes en de saus toe. 
    • Meng alles goed door elkaar
  2. Rijst:

    • Kook de Conimex Parboiled Rijst volgens de verpakking. 
    • Roer door de warme rijst de kurkuma en de Knorr Professional Tomatino.
  3. Opmaak:

    • Serveer de rijst met de gekruide gehaktballetjes.
  4. Tip:

    Gebruik ook eensDe Vegetarische Slager NoMeatball Vegetarische Gehacktbal Kleinals alternatief voor gehaktballetjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu