Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Gehaktballetjes:

  • gemengd gehakt 700 g
  • amandelpoeder 90 g
  • Gehakte spinazie diepvries uitgelekt. 300 g
  • kardemom 4 g
  • kaneelpoeder 4 g
  • nootmuskaat 4 g
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    16 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • geklaarde boter 40 g

Rijst:

  • Conimex Parboiled Rijst 5kg
    Conimex Parboiled Rijst 5kg
    1 kg
    Conimex Parboiled Rijst 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kurkuma 6 g
  • Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    600 g
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Saus:

  • Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg
    500 g
    Knorr Collezione Italiana Tomatino 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 3 dl
  • Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L
    30 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Kippenbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Bladspinazie diepvries uitgelekt 400 g

Opmaak:

  • Julienne groenten 800 g

Bereiding

  1. Gehaktballetjes:

    Meng het gehakt met het amandelpoeder, de gehakte spinazie, de gemalen specerijen en de gember, en maak hier balletjes van. Verhit de Phase en bak er de gehaktballetjes in aan tot ze gaar zijn. Koel vervolgens zo snel mogelijk terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug. Meng de kurkuma met de 600 gr Tomatino, meng dit met de rijst en serveer apart.
  3. Saus:

    Breng Tomatino, water, geconcentreerde kippenbouillon en bladspinazie aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Koel de saus zo snel mogelijk terug.
  4. Opmaak:

    Wok de Julienne groenten kort en koel terug. Meng de saus met de gewokte groenten en de gehaktballetjes en serveer. Serveer de rijst apart.