Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Gehaktballetjes:

  • gemengd gehakt 700 g
  • amandelpoeder 90 g
  • Gehakte spinazie diepvries uitgelekt. 300 g
  • kardemom 4 g
  • kaneelpoeder 4 g
  • nootmuskaat 4 g

Rijst:

  • kurkuma 6 g

Saus:

Opmaak:

  • Julienne groenten 800 g
  1. Gehaktballetjes:

    Meng het gehakt met het amandelpoeder, de gehakte spinazie, de gemalen specerijen en de gember, en maak hier balletjes van. Verhit de Phase en bak er de gehaktballetjes in aan tot ze gaar zijn. Koel vervolgens zo snel mogelijk terug.
  2. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug. Meng de kurkuma met de 600 gr Tomatino, meng dit met de rijst en serveer apart.
  3. Saus:

    Breng Tomatino, water, geconcentreerde kippenbouillon en bladspinazie aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Koel de saus zo snel mogelijk terug.
  4. Opmaak:

    Wok de Julienne groenten kort en koel terug. Meng de saus met de gewokte groenten en de gehaktballetjes en serveer. Serveer de rijst apart.
+