Peruaanse zoete aardappel soep met quinoa | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

soep

garnituur

  • rode paprika 1 st
  • gele paprika 1 st

chips

  • perupas, aardappels 150 g

opmaak

  • rode paprika
  • gele paprika
  • Chili flakes 1 g
  • Ghoa cress 1 bakje
  • perupas, aardappels
  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

  2. garnituur

    Schil de paprika’s en snijd deze brunoise en blancheer ze.
  3. chips

    Was de perupas en snijd ze in dunne plakjes op de mandoline. Bak ze afzonderlijk van elkaar op 160ºC krokant.
  4. opmaak

    Verdeel de brunoise van paprika in de soepkommen en schep de soep erop. Maak de soep af met de aardappelchips, Ghoa Cress en chili flakes.