Menu
Punten

Ingrediënten

+

Jus

  • rode ui 1.0 st
  • knoflookteen 2.0 st
  • rozemarijn 1.0 tak
  • tijm 1.0 tak
  • boter 50.0 g
  • honing 200.0 g
  • rode wijnazijn 375.0 ml
  • sojasaus 75.0 g
  • Knorr Professional Kalfsfond 1L 2.5 l

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Jus

    Stoof de gesnipperde ui, knoflook, rozemarijn en tijm aan in boter. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. Blus af met azijn en kook in tot de helft. Voeg de soja toe en kook nogmaals in tot de helft. Voeg de kalfsfond toe en kook in tot twee derde.Monteer de saus met koude boter.Serveertip:Ideaal om bij zeebaars, coquille of kalfszwezerik te serveren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu