Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tarte tatin

  • suiker 200.0 g
  • sjalotjes 50.0 st
  • roomboterkorstdeeg 15.0 plakken

Haas

Opmaak

  • Citruszout

Bereiding

  1. Tarte tatin

    Kook de suiker met een klein beetje water tot karamel. Verdeel de karamel over de vormpjes (diameter: 10 cm). Maak de sjalotjes schoon, halveer ze en verdeel ze over de vormpjes. Steek het korstdeeg uit met een steker (diameter: 10 cm) en prik er gaatjes in. Verdeel de deegplakjes op de sjalotjes. Bak de sjalottentaartjes in de oven op 180°C gedurende circa 15 minuten.
  2. Haas

    Kruid de haasfilets met zout & peper en bak ze rosé in de boter. Kook het sinaasappelsap in tot 1/3 en voeg basilicum en de rode wijnsaus toe.
  3. Opmaak

    Haal de taartjes uit de vormen en verdeel ze over de borden. Snijd de haasfilets en leg ze op de taartjes. Garneer met wat citruszout en verdeel de saus erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu