Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Tarte tatin

  • suiker 200 g
  • sjalotjes 50 st
  • roomboterkorstdeeg 15 plakken

Haas

  • haasfilets 10 st
  • zout en peper
  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L
  • sinaasappelsap 1 dl
  • Knorr Primerba Basilicum 340g
    Knorr Primerba Basilicum 340g
    5 g
    Knorr Primerba Basilicum 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L
    Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L
    2.5 dl
    Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • citruszout

Bereiding

  1. Tarte tatin

    Kook de suiker met een klein beetje water tot karamel. Verdeel de karamel over de vormpjes (diameter: 10 cm). Maak de sjalotjes schoon, halveer ze en verdeel ze over de vormpjes. Steek het korstdeeg uit met een steker (diameter: 10 cm) en prik er gaatjes in. Verdeel de deegplakjes op de sjalotjes. Bak de sjalottentaartjes in de oven op 180°C gedurende circa 15 minuten.
  2. Haas

    Kruid de haasfilets met zout & peper en bak ze rosé in de Phase. Kook het sinaasappelsap in tot 1/3 en voeg basilicum en de rode wijnsaus toe.
  3. Opmaak

    Haal de taartjes uit de vormen en verdeel ze over de borden. Snijd de haasfilets en leg ze op de taartjes. Garneer met wat citruszout en verdeel de saus erbij.