Matcha rotsjes | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Rotsjes

  • pompoenpitten 25 g
  • zonnebloempitten 25 g
  • pistachepitten 25 g
  • amandelen 25 g
  • cacao boter 25 g
  • witte chocolade 50 g
  • Pure Leaf Matcha Poeder Thee 25 zakjes 2 g
  • cranberry's, gedroogde 25 g
  • rijst, gepofte 30 g
  1. Rotsjes

    Rooster de pitten en de amandelen in de oven. Smelt de cacaoboter samen met de chocolade, pindakaas en de voeg de matcha toe. Meng de pitten, amandelen, cranberry’s en de gepofte rijst door de cacaomassa. Verdeel de massa op vetvrijpapier of in een siliconen mal in porties. Laat de rotsjes stollen in de koelkast en los de rotsjes.

  2. Bewaren

    bewaar de rotsjes afgedekt op een koele plaats.