Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • knoflookpuree 15 g
  • gemberpuree 15 g
  • uien, fijngesneden 200 g
  • Thaise currypasta 25 g
  • olie
  • Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L
    1 l
    Knorr Professional Groentebouillon Gelei opbrengst 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • wortelblokjes 1 kg
  • limoenblad 2 st
  • Kokosroom 1 dl
  • zout en peper
  • korianderblad

Bereiding

  1. Soep

    Zet de gember en knoflook, de gepelde en gesneden uien en de currypasta aan. Blus af met bouillon. Kook de wortels gaar met de daun djeruk purut. Verwijder de daun djeruk purut en pureer de wortels samen met het gebakken currymengsel tot een gladde massa. Voeg de kokosroom toe om de puree dik te maken. Breng op smaak met peper, zout en eventueel fijngesneden koriander