Kokosmakronen met matcha | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Kokosmakronen

  • eiwit 120 g
  • kokosrasp 180 g
  • suiker 200 g
  • Pure Leaf Matcha Poeder Thee 25 zakjes 4 g
  • chocolade pure 70% 75 g
  1. Kokosmakronen

    Meng de kokosrasp, suiker, matcha en het eiwit met elkaar. Verwarm het geheel tot 55ºc. Portioneer de makronen met een ijsbolknijper op beboterde bakplaat. Bak de kokosmakronen af op 170ºc gedurende 15 minuten afhankelijk van de grootte. Laat de makronen afkoelen en smelt de chocolade au bain-marie. Haal de kokosmakronen door de pure chocolade en laat ze stollen op vetvrijpapier.

  2. Bewaren

    bewaar de kokosmakronen in een afgesloten bak.