Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zilveruitjes:

  • verse zilveruitjes 500 g
  • olijfolie
  • zout en peper

Dumplings:

Bouillon:

Opmaak:

  • groene kruiden 20 g
  • salie olie 20 g
  1. Zilveruitjes:

    Maak de zilveruitjes schoon en halveer ze.
    Doe ze in een vacuümzak met wat olijfolie, zout en peper.
    Kook ze op 85°C gedurende 35 minuten.
    Maak de vacuümzak open en giet de zilveruitjes met het kookvocht in een teflonpan.
    Glazeer de uitjes tot ze gaan kleuren.
  2. Dumplings:

    Kook de aardappels samen met de winterwortel en wrijf ze door een zeef.
    Vermeng de aardappelpuree met de eidooier, bloem, gemberpuree, zout en peper.
    Doe de massa in een spuitzak en spuit lange pillen op een beboterd bakplaatje.
    Stoom de lange pillen gedurende 3 minuten en snijd ze in gewenste vorm.
  3. Bouillon:

    Breng een liter water aan de kook en voeg de kippenbouillon toe.
  4. Opmaak:

    Verdeel de uitjes samen met de dumplings over de kommen en giet de bouillon erbij.
    Maak af met de kruiden en de salie olie.

+