Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Groenten

  • bospeen 400 g
  • boter 50 g
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Gele/oranje bospeen, zilveruitjes, doperwten, radijs 700 g

Kalfsniertjes

  • kalfsnier 3 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Saus

  • Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L
    2 dl
    Knorr Garde d'Or Hollandaise Saus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • dijon mosterd 20 g
  • Venkelgroen 1 takjes

Bereiding

  1. Groenten

    Schil, was en snijd de bospeen in stukken. Kook de bospeen gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter. Breng de bospeenzalf op smaak met de geconcentreerde bouillon. Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Blancheer de groenten en ze breng op smaak.
  2. Kalfsniertjes

    Maak de kalfsnieren schoon en snijd ze in plakjes of stukjes of bereid ze in zijn geheel. Kruid ze met zout en peper en bak ze mooi rosé in wat Phase

  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de mosterd toe. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.