Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten

  • bospeen 400 g
  • boter 50 g
  • Gele/oranje bospeen, zilveruitjes, doperwten, radijs 700 g

Kalfsniertjes

  • kalfsnier 3 st
  • zout en peper

Saus

  • dijon mosterd 20 g
  • Venkelgroen 1 takjes
  1. Groenten

    Schil, was en snijd de bospeen in stukken. Kook de bospeen gaar en pureer deze glad in een blender met de helft van de boter. Breng de bospeenzalf op smaak met de geconcentreerde bouillon. Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Blancheer de groenten en ze breng op smaak.
  2. Kalfsniertjes

    Maak de kalfsnieren schoon en snijd ze in plakjes of stukjes of bereid ze in zijn geheel. Kruid ze met zout en peper en bak ze mooi rosé in wat Phase

  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de mosterd toe. Passeer de saus en giet het geheel in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.