Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lasagne:

Mesclun:

Opmaak:

  • Parmezaanse kaas 100.0 g

...

Bereiding

  1. Lasagne:

    • Kook de lasagnevellen in water met wat zout.
    • Verhit de olijfolie en stoof hierin de ui samen met de prei en kruid met zout en peper.
    • Voeg de knoflook, vegetarisch gehakt en wat Italiaanse kruidenpuree toe.
    • Voeg de tomatensaus toe en kook het geheel nog even kort door.
    • Rasp de kaas en voeg deze aan de kaassaus toe en verwarm het geheel.
    • Smeer een cakeblik in met wat olijfolie en beleg met twee lasagne vellen.
    • Schep hier op wat tomatensaus, daarop wat kaassaus en beleg met twee lasagnevellen.
    • Herhaal dit totdat alle ingrediënten op zijn.
    • Bak de lasagne ca 45 minuten op 135°C met de ven in de oven laag.
    • Koel de lasagne en snijd hem de volgende dag in plakken.
    • Bak de plakken aan beide kanten bruin en krokant in wat olijfolie.
  2. Mesclun:

    • Maak de geplukte slasoorten aan met wat vinaigrette.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de lasagne plakken over de borden en maak ze af met de mesclun en rasp er tot slot wat kaas over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu