Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehakt

Salade

  • winterwortel 125.0 g
  • groene, onrijpe mango 250.0 g
  • papaya 125.0 g
  • korianderblad 10.0 g
  • limoenblad 1.0 st
  • limoen 1.0 st
  • sla, little gem 350.0 g

Opmaak

  • krokant gebakken uitjes 80.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 15.0 g

Bereiding

  1. Gehakt

    • Pureer de sjalot samen met de loas, citroengras, knoflookpuree en de olie in een cutter tot een grove boemoe.
    • Verhit wat olie in de pan en bak de boemboe tot deze glazig begint te worden.
    • Voeg het vegetarisch gehakt toe en bak het geheel.
    • Voeg vervolgens de miso, XO, chili, palmsuiker, sojasaus, limoenblaadjes en de limoensap toe.
  2. Salade

    • Snijd de wortel, mango en de papaya in fijne julienne.
    • Snijd de koriander en limoenblad ragfijn en meng deze samen met de wortel, papaja en de mango julienne.
    • Maak het geheel aan de rasp en het sap van de limoen.
    • Maak de slablaadjes aan met wat citrus vinaigrette.
  3. Opmaak

    • Vul de slablaadjes met het gehakt mengsel en daarop de mango salade.
    • Maak het geheel af met de krokante uitjes en sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu