Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

Step 3

  • zachte broodjes 10.0 st

Step 4

  • provolone kaas 180.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunchgerechten.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Meng de uien samen met de paprika en wat olijfolie,
    • Rooster de groenten in de oven.
    • Voeg de runderstuckjes toe en bak deze nog even mee.
  2. Step 2

    • Meng de grove mosterd door de kaassaus en verwarm de saus.
  3. Step 3

    • Halveer de broodjes en rooster ze eventueel aan beide kanten.
  4. Step 4

    • Beleg de broodjes met de gebakken runderstuckjes en de groenten.
    • Verdeel de mosterd kaassaus erover en beleg met de provolone kaas.
    • Zet de broodjes onder de salamander of in de oven tot de kaas gesmolten is.
    • Plaats het broodkapje op het broodje en serveer direct.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu