Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Vulling

  • rode ui 2 st
  • olijfolie 20 g
  • komijn 6 g
  • paprikapoeder 4 g
  • Chili flakes 1 g
  • kidneybonen 400 g

Salade

  • tomaten 5 st
  • groene tomaat 5 st
  • rode Chili peper 1 stuks
  • zwarte peper

Opmaak

  • taco tortilla's 20 stuks
  • koriander, verse takjes 10 st
  • Vegetarische kaas 150 g
  1. Vulling

    Snijd de rode ui in brunoise en stoof ze samen met de knoflook in de olie. Voeg de komijn, paprikapoeder en chili toe en bak de specerijen rustig mee. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit samen met de bonen aan de saus toe.
  2. Salade

    Snijd de tomaten in stukjes en de chilipeper in ringetjes. Kruid de salade met wat zwarte peper en de vinaigrette.

  3. Opmaak

    Bak de tortilla’s kort en verdeel ze samen met de “chili sin carne” over de borden. Verdeel de tomatensalade erbij en maak de taco’s af met de koriander. Rasp er tot slot wat vegan kaas over.