Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lasagne


Lasagne is een echt traditioneel Italiaans gerecht. Maar de naam komt uit Griekenland waar ‘lasanon’ platte deegkoek betekent. Wij gebruiken in deze versie ipv pastavellen dungesneden zuurdesembrood.

...

Bereiding

  1. Lasagne

    Snijd de aubergines in plakken en kruid ze met wat zout en peper. 
    Besmeer de aubergineplakken met olijfolie en bak of grill ze aan beide kanten. 
    Snijd het zuurdesembrood in dunne plakken. 
    Meng het vegetarische gehakt door de tomatensaus. 
    Beleg een ovenschaal met wat zuurdesembrood en daarop saus, aubergine en mozzarella. 
    Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn. 
    Bestrooi de lasagne eventueel nog met wat geraspte kaas. 
    Bak de lasagne in de oven op 160º gedurende ca. 35 minuten.
  2. Opmaak

    Serveer de lasagne in de ovenschaal.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu