Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Pasta

  • KNORR Collezione Italiana Spaghetti 3 kg (per 4) 700.0 g
  • zout
  • olijfolie

Salade

Bereiding

  1. Saus

    • Snijd de rode ui samen met de paprika, courgette en de aubergine in brunoise.
    • Stoof de gesneden groenten samen met de knoflook in de olie.
    • Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook.
    • Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit aan de saus toe.
  2. Pasta

    • Kook de spaghetti beetgaar in water met wat zout.
    • Giet de spaghetti af en breng op smaak met wat zout, peper en olijfolie.
  3. Salade

    • Maak de rucola aan met wat vinaigrette.
  4. Opmaak

    • Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erbij.
    • Maak het geheel af met wat salade en rasp er tot slot wat vegan kaar over.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu