Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Salade

  • Romaanse sla 750.0 g
  • kropsla
  • sugarsnaps 300.0 g
  • Parmezaanse kaas 200.0 g

Opmaak


Door de krokante textuur van deze vegetarische burger voeg je al snel iets extra’s aan je gerecht toe. 

...

Bereiding

  1. Burgers

    • Bak de burgers bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
    • Snijd de burgers vervolgens in stukjes.
  2. Salade

    • Maak de Romaanse sla schoon, snijd, was en droog deze in een slacentrifuge. 
    • Maak de sugarsnaps schoon en blancheer ze in kokend water met wat zout.
    • Rasp de Parmezaanse kaas. 
  3. Opmaak

    • Maak de Romaanse sla aan met wat dressing en verdeel deze over de bowls. 
    • Maak de sugarsnaps aan met de rest van de dressing en verdeel deze samen met de schnitzel over de Romaanse sla. 
    • Maak de salade af met de geraspte Parmezaanse kaas en de Oost Indische kers blaadjes en geplukte bloemblaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu