Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Gado gado

  • eieren 10 st
  • water 4 dl
  • sperzieboontjes 400 g
  • winterwortel 1 st
  • komkommer 1 st
  • tauge 150 g
  • geroosterde ongezouten pinda's 100 g

Opmaak

  • Schaaldieren Kroepoek 100 g
  1. Gado gado

    Kook de rijst met wat zout. Kook de eieren gaar, pel ze en halveer ze. Doe de satésaus en het water in een pan en breng het geheel al roerend aan de kook. Maak de sperzieboontjes schoon en snijd ze in stukjes. Schil de winterwortel en snijd deze samen met de komkommer in reepjes. Blancheer de sperzieboontjes en de wortel afhankelijk van elkaar beetgaar. Maak de taugé schoon en hak de pinda’s.
  2. Opmaak

    Schep de rijst in kommen en verdeel daarop de groenten en de gehalveerde eieren. Schep de satésaus erover en bestrooi het geheel rijkelijk met pinda’s en de kroepoek.