Menu
Punten

Ingrediënten

+

Croutons:

  • Spelt/zuurdesem brood 4.0 sneetjes
  • boter, geklaarde

Mesclun:

  • lollo bianco 0.5 krop
  • eikenbladsla 0.5 krop
  • Radicchio 0.5 krop
  • rucola 100.0 g
  • Oost-Indische kers bloemen 20.0 st
  • Oost-Indische kers blaadjes 30.0 st
  • Klaverzuring 1.0 bakje

Opmaak::

Bereiding

  1. Croutons:

    Snijd de plakken zuurdesem brood in blokjes.Bak de croutons knapperig in wat geklaarde boter.
  2. Mesclun:

    Was en pluk de sla en droog hem vervolgens met behulp van een slacentrifuge. Knip de bloemen en de klaverzuring los
  3. Opmaak::

    Verdeel de mesclun over de disposable bowls.Maak de salade af met de bloemblaadjes.Verpak de dressing en de zuurdesem croutons in aparte disposable bakjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu