Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade:

  • zuurdesembrood 4 plakken
  • olijfolie
  • tijm 1 takjes
  • tomaten, diverse soorten 800 g
  • rode ui 1 st

Opmaak:

  • weide kruiden 50 g
  • Tomaten poeder 10 g
  1. Salade:

    Scheur het brood in stukjes en rits de tijm. Meng het brood met de tijm, knoflookpuree en wat olijfolie. Bak het brood in ca. 8 minuten in de oven krokant en laat het afkoelen. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de ui in reepjes. Meng de gehalveerde tomaten met het krokante brood de ui en de vinaigrette. Laat de salade een half uurtje rusten.
  2. Opmaak:

    Verdeel de broodsalade over de borden. Maak het geheel af met de weidekruiden en wat tomatenpoeder
+