Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Salade:

  • zuurdesembrood 4 plakken
  • olijfolie
  • tijm 1 takjes
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    4 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tomaten, diverse soorten 800 g
  • rode ui 1 st
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L
    150 mg
    Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • weide kruiden 50 g
  • Tomaten poeder 10 g

Bereiding

  1. Salade:

    Scheur het brood in stukjes en rits de tijm. Meng het brood met de tijm, knoflookpuree en wat olijfolie. Bak het brood in ca. 8 minuten in de oven krokant en laat het afkoelen. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de ui in reepjes. Meng de gehalveerde tomaten met het krokante brood de ui en de vinaigrette. Laat de salade een half uurtje rusten.
  2. Opmaak:

    Verdeel de broodsalade over de borden. Maak het geheel af met de weidekruiden en wat tomatenpoeder