Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding:

  • geklaarde boter 100 ml
  • uien, grof gesneden 500 g
  • bloemkool 1.5 kg
  • water 10 l
  • Knorr 1-2-3 Groentebouillon Pasta opbrengst 75L
    Knorr 1-2-3 Groentebouillon Pasta opbrengst  75L
    100 g
    Knorr 1-2-3 Groentebouillon Pasta opbrengst 75L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep Poeder 11L
    Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep Poeder 11L
    850 g
    Knorr Supérieur Bloemkool-Broccoli Crèmesoep Poeder 11L is aan je winkelwagen toegevoegd

Afwerken:

  • bloemkool, in kleine roosjes voor garnituur (geblancheerd) 2 kg

Bereiding

  1. Bereiding:

    Verhit de Phase en stoof er de groenten in aan. Voeg het water en de Groentebouillon toe, breng aan de kook en laat koken tot de groenten gaar zijn. Mix de soep fijn en voeg al roerend de Bloemkool-Broccoli Crèmesoep toe. Breng terug aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken.

  2. Afwerken:

    Voeg de bloemkoolroosjes als garnituur toe.