Menu
Punten

Ingrediënten

+

saus

  • sinaasappelsap 100.0 g
  • citroensap 25.0 g
  • mosterd 20.0 g
  • balsamicoazijn 20.0 g
  • bruine suiker 50.0 g
  • komijnpoeder 1.0 g
  • gerookte paprikapoeder 5.0 g
  • tomatenketchup 100.0 g
  • uien, fijngesneden 10.0 g
  • rode chilipeper, zaadjes verwijderd en fijngesneden 15.0 g
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “ Mise en Place “. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. saus

    Zet het sinaasappelsap met het citroensap op het vuur en voeg de ui en het pepertje toe.Breng aan de kook, voeg de komijn en de paprikapoeder toe.Laat ongeveer 30 min zachtjes stoven.Voeg de ketchup, azijn en mosterd toe, laat inkoken tot een mooi lobbige saus.Saus passeren en breng op smaak.Deze saus kan warm en koud gebruikt worden.In plaats van zout kan je voor meer pit wat sojasaus gebruiken.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu