Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Schuim

  • venkelknol 1 st
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • melk 1 dl
  • room 5 dl
  • limoensap 1 st
  • lecithine 1 el
  • sucro 1 el
  • zout en peper

Bereiding

  1. Schuim

    Kook de in stukjes gesneden venkelknol en de gember gaar in melk, room en limoen- of citroensap. Pureer met de staafmixer of in de blender. Passeer door een fijne zeef. Voeg op het vuur lecithine en Sucro toe. Vermeng met de staafmixer. Zeef nogmaals en breng aan de kook. Schuim op met de staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.