Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Crème van bonen

  • gedroogde witte bonen 400 g
  • gepelde knoflooktenen 2 st
  • rozemarijn
  • laurier

Vanille olie

  • olijfolie extra vierge 100 ml
  • vanillepeulen 1 st

Sinaasappel en radijs

  • handsinaasappels 4 st
  • radijs 6 st

Kabeljauw

  • kabeljauwfilet 1250 g
  1. Crème van bonen

    Kook de bonen in water en voeg de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon toe samen met de kruiden en knoflook. Besprenkel en meng daarna met de Knorr Garde d’Or visfond en extra vierge olijfolie.
  2. Bonen zand

    Frituur 30 gedroogde bonen en laat deze een half uur op 100°C drogen. Vermaal vervolgens de bonen fijn.
  3. Vanille olie

    Leg de vanille bonen in de olijfolie en laat deze 3 uur trekken.
  4. Sinaasappel en radijs

    Snijd de radijs in dunne plakken en schil de sinaasappel en snijd deze in partjes.
  5. Kabeljauw

    Kook de kabeljauw in de stoomoven voor 7 minuten op 95°C.
  6. Opmaak

    Giet de bonencrème over de kabeljauw en besprenkel met de gemalen bonen. Maak het gerecht af met de radijs, sinaasappel en de vanilla olie.