Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Jus

  • parures van champignons 200 g
  • sjalotten, fijngesneden 200 g
  • boter
  • tijm 2 takjes
  • parmaham afsnijdsels 400 g
  • chardonnay azijn 1 dl
  • boerenboter
  • zout en peper
  1. Jus

    Geef de parures van champignons en sjalotten kleur in wat boter. Voeg de tijm en de parures van ham toe en blus af met azijn. Reduceer en voeg de bouillon toe. Laat twee uur zachtjes trekken. Passeer en ontvet de jus. Reduceer deze op een laag vuur en schuim af. Monteer met blokjes boter. Kruid met zout en peper en enkele druppels chardonnayazijn. Mix tot een schuimige saus. Serveertip: Deze jus combineert uitstekend bij eekhoorntjesbrood, patrijs, gevogelte of asperges
+