Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding:

  • Rode ui, grof gesneden 400 g
  • kurkuma 8 g
  • komijnzaadjes 4 g
  • Garam masala 20 g
  • kippendijenvlees 1.2 kg
  • bruine suiker 20 g
  • volle yoghurt 300 g
  • water 3 dl
  • limoensap 30 g

Opmaak:

  1. Bereiding:

    Verhit de Phase en bak hierin de rode ui met de gemalen kruiden circa 2 minuten. Voeg de Sambal, Gember en kip toe en bak het geheel nog 10 ninuten. Voeg de suiker, yoghurt, Tomatino en het water toe, en laat 25 minuten sudderen zonder deksel tot de kip gaar is. Breng de kip verder opsmaak met het limoensap, en koel het zo snel mogelijk terug.
  2. Opmaak:

    Kook de rijst volgens de verpakking, en koel terug. Serveer de kip en de rijst apart.