Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • olijfolie 20 g
  • kruimige kokende aardappels, geschild 750 g
  • uien 1 st
  • prei 3 st
  • water 1.5 l
  • Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • creme fraiche
    creme fraiche
    200 g
    creme fraiche is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • kabeljauw 600 g
  • gestoomde prei
  • Conimex Gebakken Uitjes 400g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tuinkers
  • pommes soufflés
  • doperwten gekookt
  • kwarteleitjes

Bereiding

  1. Soep

    Fruit de ui en de prei in een beetje olijfolie. Voeg de aardappel toe en blus af met water. Kook tot alle ingrediënten gaar zijn en breng op smaak met de visbouillon. Pureer het geheel in een blender. Zeef de soep. Verhit de soep en voeg de crème fraîche toe.
  2. Opmaak

    Kook de kwarteleitjes gedurende 2 minuten in kokend water en koel ze meteen. Pel de eitjes, halveer ze en breng ze op smaak met zout en peper. Verhit de doperwtjes en prei in een beetje boter en breng ze op smaak. Rook de kabeljauw tot deze gaar is en breng hem op smaak. Leg alle ingrediënten op het bord en maak het geheel af met de ui en de tuinkers.