Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
1161 Recepten
Geen recept gevonden
-
Tartelette met hazenpeper en zoet zuur van beukenzwammetjes
- Voorgerechten
- Vlees
-
Hazenpeper met bloedworst en pastinaakpuree met witte chocolade
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
-
-
-
-
-
Spinaziesoep uit New Delhi met geitenkaas en pijnboompitten
- Vegetarisch
- Soepen
- Vegetarisch
-
Spinaziesoep uit New Delhi met geitenkaas en pijnboompitten
- Vegetarisch
- Soepen
- Vegetarisch
-
-
-
-
-
-
Garnalenbisque met kerrie
- Vis
- Soepen
-
Soft tortilla met “pulled duck” zwarte boontjes en ananas
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Eendenborst met pastinaak, sjalotten en pepersaus (op basis van Bruine Pepersaus)
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Boeuf Stroganoff
- Hoofdgerechten
- Vlees
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in