Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding:

  • boter 150 g
  • volle melk 12 l
  • kristalsuiker 2 kg
  • vanillesuiker 600 g
  • bakpoeder 45 g
  • bruine suiker 600 g
  • poedersuiker 360 g

Opmaak:

  1. Bereiding:

    Verwarm de boter met 1l melk, suiker, vanillesuiker en bakpoeder.
    Breng aan de kook en laat rustig, al roerend koken tot het geheel een goudbruine caramelkleur krijgt.
    Voeg terug 1l melk en de bruine suiker toe.
    Wanneer de mix begint te dikken, voeg je telkens de overige melk toe.
    Bij de laatste liter melk voeg je ook de poedersuiker toe.
    Laat verder indikken tot je bij het roeren de bodem van de pan kan zien.
    Zet het vuur uit en blijf nog even door roeren.
    Verdeel in potjes en laat afkoelen.
  2. Opmaak:

    Werk af met de opgeklopte Blue Band en met exotisch fruit.
+