Menu
Punten

Ingrediënten

+

crumble

  • afsnijdsels van lam 500.0 g
  • vadouvan 2.0 tl
  • bloem 100.0 g
  • Trisol 50.0 g
  • maltopoeder 50.0 g
  • zout en peper
  • bicky-uien, gedroogd 200.0 g
  • koude boter 200.0 g

Bereiding

  1. crumble

    Snijd het spek, vet en vlees fijn. Bak krokant op een hoog vuur. Bak uit op een zeer laag vuur. Droog op bakpapier in de oven op 90°C. Doe het afgekoelde, gedroogde vlees, de vadouvan, bloem, Trisol, maltopoeder, zout, peper en Bicky-uien in de thermoblender en draai fijn op stand 7. Voeg daarna koude boter beetje bij beetje toe tot een mooie crumble ontstaat.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu