Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Vlees:

  • geklaarde boter 60 ml
  • varkensvlees in reepjes 1 kg

Kruidingmengsel:

  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    40 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    60 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Ketjap Manis 2,5L
    Conimex Ketjap Manis 2,5L
    60 ml
    Conimex Ketjap Manis 2,5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • sherry, droog 60 ml
  • bruine suiker 60 g
  • Knorr 1-2-3 Koude Basis Binder 2kg
    Knorr 1-2-3 Koude Basis Binder 2kg
    10 g
    Knorr 1-2-3 Koude Basis Binder 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • Sugar Snaps geblancheerd 800 kg
  • paprikareepjes rood/groen/geel geblancheerd 800 g

Bereiding

  1. Vlees:

    Verhit de Phase en bak het vlees op hoog vuur goudbruin. Koel zo snel mogelijk terug.
  2. Kruidingmengsel:

    Vermeng koud de Sambal Oelak, Knoflookpuree, Ketjap Manis, sherry, bruine suiker en koude binder tot een geheel.
  3. Knorr Mie-Noodles:

    Kook de Mie-Noodles volgens de verpakking en koel snel terug.
  4. Opmaak:

    Meng de groenten, met het kruidenmengsel, vlees en de gekookte Mie-Noodles.