Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees:

  • geklaarde boter 60.0 ml
  • varkensvlees in reepjes 1.0 kg

Kruidingmengsel:

Opmaak:

  • Sugar Snaps geblancheerd 800.0 kg
  • paprikareepjes rood/groen/geel geblancheerd 800.0 g

Bereiding

  1. Vlees:

    Verhit deboter en bak het vlees op hoog vuur goudbruin.Koel zo snel mogelijk terug.
  2. Kruidingmengsel:

    Vermeng koud de Sambal Oelak, Knoflookpuree, Ketjap Manis, sherry, bruine suiker en koude binder tot een geheel.
  3. Knorr Mie-Noodles:

    Kook de Mie-Noodles volgens de verpakking en koel snel terug.
  4. Opmaak:

    Meng de groenten, met het kruidenmengsel, vlees en de gekookte Mie-Noodles.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu