Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

vulling

  • peultjes 100 g
  • spitskool 200 g
  • tauge 200 g
  • lente uitjes 100 g
  • komkommer, mini 3 stuks
  • beukenzwammetjes 100 g
  • geklaarde boter
  • grote garnalen 200 g
  • CONIMEX Zoetzuur Saus 2 dl
  • De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg
    De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg
    200 g
    De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Omelet

  • eieren 20 st

Opmaak

  • koriander 10 g

Bereiding

  1. vulling

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Pel de garnalen en snijd ze in kleine stukjes. Wok de groenten in volgorde naar hardheid. Voeg de fijngesneden garnalen en het rul gehackt toe. Voeg de zoet zure saus toe.
  2. Omelet

    Breek de eieren boven een kom en klop ze even stevig door. Verhit een koekenpan met wat Phase en bak tien platte omeletten.
  3. Opmaak

    Schep de omeletten op de borden. Verdeel de groenten met de saus over de omeletten en maak het geheel af met de koriander.