Menu
Punten

Ingrediënten

+

Schnitzel:

Salade:

  • Romaanse sla 75000.0 g
  • sugarsnaps 30000.0 g
  • Parmezaanse kaas 20000.0 g

Opmaak:

  • Oost Indische kers blaadjes 100.0 bakje
  • Oost Indische kers bloemen 1000.0 stuks

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take a way.

...

Bereiding

  1. Schnitzel:

    Bak de vegetarische schnitzels aan beide kanten in wat zonnebloemolie.
    Snijd de schnitzels vervolgens in stukjes.
  2. Salade:

    maak de Romaanse sla schoon, snijd, was en droog deze in een slacentrifuge.
    Maak de sugarsnaps schoon en blancheer ze in kokend water met wat zout.
    Rasp de Parmezaanse kaas.
  3. Opmaak:

    Maak de Romaanse sla aan met wat Caesar dressing en verdeel deze over de bowls. Maak de sugarsnaps aan met de rest van de dressings en verdeel deze samen met de schnitzel over de Romaanse sla.
    Maak de salade af met de geraspte Parmezaanse kaas en de Oost Indische kers blaadjes en geplukte bloemblaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu