Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

  • wortel 10.0 st
  • knolselderij 2.0 st
  • uien 12.0 st
  • prei 10.0 st
  • knoflook 1.0 bol
  • platte peterselie 0.5 bosje
  • dragon 10.0 takjes
  • zwarte knoflook 2.0 teentjes
  • guargom
  • zout
  • Otafuku-sushiazijn
  • boerenboter

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Puree

    Gaar de groenten en de knoflook op een hete barbecue. Haal ze ervan af als ze gaar zijn en laat afkoelen. Let op! Alle groenten hebben verschillende cuissons. Dus de knolselderij zal langer moeten garen dan bijvoorbeeld de prei. Pel alle groenten. Mix ze samen met de platte peterselie, de dragonblaadjes, de zwarte knoflook en een mespuntje guargom in 10 minuten glad in de thermoblender op 100ºC.Kruid bij het serveren af met zout en sushiazijn.Monteer met een klontje boerenboter.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu