Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Puree

  • wortel 10 st
  • knolselderij 2 st
  • uien 12 st
  • prei 10 st
  • knoflook 1 bol
  • platte peterselie 0.5 bosje
  • dragon 10 takjes
  • zwarte knoflook 2 teentjes
  • guargom
  • zout
  • Otafuku-sushiazijn
  • boerenboter
  1. Puree

    Gaar de groenten en de knoflook op een hete barbecue. Haal ze ervan af als ze gaar zijn en laat afkoelen. Let op! Alle groenten hebben verschillende cuissons. Dus de knolselderij zal langer moeten garen dan bijvoorbeeld de prei. Pel alle groenten. Mix ze samen met de platte peterselie, de dragonblaadjes, de zwarte knoflook en een mespuntje guargom in 10 minuten glad in de thermoblender op 100ºC. Kruid bij het serveren af met zout en sushiazijn. Monteer met een klontje boerenboter.
+