Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 302 Recepten
Geen recept gevonden
-
Gemengde tomaten salade met venkel, bleekselderij en lavas (delivery)
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Gemengde tomaten salade met venkel, bleekselderij en lavas
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Seizoenssalade met basilicum vinaigrette
- Vegetarisch
-
Smashburger
- Vegetarisch
-
-
-
Gestoofde koolrabi met klaver en radijs
- Vegetarisch
-
Vegetarische katsu sando met tonkatsu saus
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische Classic burger
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sandwiches & Burgers
-
Vegetarische Classic burger met rode kool salade
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Vegetarische burger met koolsla en radijs
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Vegetarische burger met guacamole
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische Cheese burger
- Vegetarisch
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
-
Vegetarische burger met ketchup
- Vegetarisch
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
-
Vegetarische Californische burger
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische burger met pompoen en gorgonzola
- Sandwiches & Burgers
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische rendang met atjar en pinda crumble
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische shoarma met tzatziki en gemarineerde komkommer
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in