Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Burger

  • zonnebloemolie 50 g
  • gorgonzola 300 g

Pompoen

  • flespompoen 1 st
  • Chili flakes 1 g
  • zout en peper

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10 st
  • geroosterde pompoenpitten 10 g
  • waterkers 50 g
  • Vene cress 0.5 bakje
  1. Burger

    Bak de MC2 burgers bij voorkeur ontdooid in wat olie aan beide kanten bruin. Verdeel de gorgonzola over de burgers en zet het geheel even in de oven of onder de salamander.

  2. Pompoen

    Halveer de pompoen en smeer deze in met wat olie. Bak de pompoen op een plaat in de oven op ca.180°C gedurende 40 minuten. Pel de schil van de pompoen en hak het vruchtvlees grof. Breng op smaak met chili, zout, peper en wat vinaigrette.

  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat. Beleg de broodjes met de geroosterde pompoen, hamburgers, pompoenpitten, waterkers en cress.

  4. Serveertip

    Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.