Vegetarische gyros met tzatziki en gemarineerde komkommer | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Komkommer

  • rijstazijn 75 g
  • kristalsuiker 50 g
  • komkommer, mini 10 stuks

Gyros

Garnituur

  • kropsla 1 st

Opmaak

  • tzatziki 500 g
  • dille 5 takjes
  • munt 1 tak
  • sumac 1 g
  1. Komkommer

    Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat deze afkoelen. Snijd de komkommer in dunne plakjes en marineer deze in het zoet zuur.

  2. Gyros

    Bak de vegetarische gyros, bij voorkeur ontdooid, in wat olie bruin.

  3. Garnituur

    Pluk en was de kropsla.

  4. Opmaak

    Verdeel de sla samen met de gemarineerde komkommer en de gyros over de borden. Verdeel de tzatziki erbij en maak het geheel af met de kruiden en wat sumac.