Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rendang

Garnituur

  • tauge 200.0 g

Opmaak

  • Conimex Atjar Tjampoer 2,9kg 200.0 g
  • koriander tak 5.0 g
  • pinda crumble 30.0 g

De van oorsprong Indonesische rendang wordt helemaal gereduceerd tot alle vloeistof is verdampt en het kookproces verandert van koken in bakken.  

...

Bereiding

  1. Rendang

    Smoor de uiblokjes in de olie.Voeg de boemboe, gember en knoflook toe en bak deze kort mee.Kneus het citroengras en voeg deze samen met de limoenblaadjes, ketjap en de kokosmelk toe.Breng het geheel aan de kook en laat het geheel gedurende 15 minuten rustig garen.Bak de vegetarische shoarma bij voorkeur ontdooid in wat olie bruin. Meng de vegetarische shoarma door de saus.
  2. Garnituur

    Maak de taugé schoon en kook de rijst.
  3. Opmaak

    Verdeel de rijst over de kommen en schep de rendang erbij.Maak het gerecht af met de taugé, atjar, koriander en wat pinda crumble.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu