Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burger

Garnituur

  • Japanse radijs 150.0 g
  • radijs 10.0 st
  • lente uitjes 30.0 g

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • kropsla 80.0 g
  • coleslaw 400.0 g
  • waterkers 40.0 g
  • koriander, verse takjes 10.0 st

Door de introductie van vleesvervangers is het een stuk gemakkelijker om een vegetarisch gerecht te bereiden. En daarom kunnen we veel vaker vegetariërs het zelfde gerecht serveren.

...

Bereiding

  1. Burger

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in wat olie aan beide kanten bruin.
  2. Garnituur

    Schil de Japanse radijs en snijd deze samen met de radijsjes in dunne plakjes.
    Snijd de lente ui in julienne.
  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.
    Beleg de broodjes met de kropsla, koolsla, burgers, radijs, lente ui, waterkers en koriander.
  4. Serveertip

    Serveer de burger met frites en Hellman’s Vegan Mayo.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu