Vegetarische Thaise rode curry (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry:

  • olie 30 g
  • Witte ui 100 g
  • kokosmelk 1 dl
  • kaffir limoenblaadjes (liefst vers) 6 st
  • tomaatjes 200 g
  • sperziebonen 222.22 g
  • koriander 10 takjes

Rijst:

Opmaak:

  • bosuitjes 10 g
  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1 g
  1. Curry:

    Snijd de ui in brunoise. Verhit de olie, bak de ui rustig en voeg de rode curry saus, kokosmelk en de limoenblaadjes toe. Breng de saus aan de kook en bak ondertussen de vegetarische kipstukjes, bij voorkeur ontdooid in wat olie en voeg ze aan de curry toe. Halveer ondertussen de tomaatjes, snijd de boontjes in vieren en de koriander grof. Blancheer de boontjes in water met wat zout. Voeg de tomaatjes, boontjes en de koriander aan de curry toe.
  2. Rijst:

    Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen.
  3. Opmaak:

    Schep de curry in disposable bowls en garneer met wat gesneden bosui. Verpak de rijst in aparte disposable bakjes en garneer met wat togarashi.
  4. Tip:

    serveer er eventueel wat limoenpartjes en chili olie bij.