Ingrediënten
Vis 12 uurtje; Mossel kerriesoep, zalmmayonaise en een garnalenkroketje op zuurdesem
Mosselsoep

Zalm mayonaise




Kroketjes


Opmaak

Mosselsoep
-
mosselen in de schelp 1.0 kg
-
witte peper uit de molen
-
witte wijn 15.0 dl
-
korianderblad 5.0 g
Zalm mayonaise
-
zalmfilet 500.0 g
-
Sherry 4.0 g
-
vieux 2.0 g
-
cayennepeper 0.5 g
-
limoen 1.0 st
-
eieren 5.0 st
-
kropsla 5.0 st
-
zoetzure sjalotjes 150.0 g
-
zalmforeleitjes 150.0 g
-
bloedzuring 5.0 bakje
-
zwarte peper, gemalen
Kroketjes
-
gelatine, blaadjes 4.0 g
-
water 3.0 dl
-
boter 90.0 g
-
bloem 120.0 g
-
Hollandse garnalen 300.0 g
-
cayennepeper 2.0 g
-
zout en peper
-
paneermeel 60.0 g
-
eiwit 90.0 g
Opmaak
-
zuurdesemboterhammen 10.0 st
-
citroen partje 10.0 st
This is the recipe