Menu
Punten

Ingrediënten

+

Risotto

Opmaak

  • Parmezaanse kaas 60.0 g
  • platte peterselie 20.0 g

Bereiding

  1. Risotto

    • Breng het water aan de kook en voeg de groente bouillonpoeder toe.
    • Roer het geheel goed door en laat de bouillon even rustig doorkoken.
    • Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook zonder te kleuren. 
    • Voeg de rijst toe en bak deze glazig, kruid met wat witte peper en blus af met de witte wijn.
    • Kook het geheel rustig tot de wijn bijna is verdampt en voeg de saffraan toe.
    • Voeg drie deciliter groentebouillon toe en kook tot de bouillon volledig opgenomen is.
    • Voeg daarna steeds een deel bouillon toe tot de risotto “gaar” en smeuïg is.
    • Haal de risotto van het vuur en roer de boter en de geraspte kaas erdoor.
  2. Opmaak

    • Verdeel de risotto over borden en serveer met geraspte Parmezaanse kaas en platte peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu