Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Burgers

Garnituur

  • witte zoete uien 350.0 g
  • tijm 5.0 g
  • olijfolie
  • zout en peper
  • Portobello paddestoelen 5.0 st

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • jonge spinazie 50.0 g
  • ciogga bietjes 200.0 g
  • Sakura cress 0.5 bakje
  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.  
  2. Garnituur

    Maak de witte uien schoon en snijd ze reepjes.

    Verhit de olie en bak hierin de uien samen met de tijm en kruid met zout en peper.

    Bak de uien op gematigd vuur, laat ze licht karamelliseren en voeg de helft van de vinaigrette toe.

    Bestrijk de portobello ’s met olijfolie en rooster ze op circa 180°C gedurende 18 minuten in de oven.

    Laat ze afkoelen, snijd ze in reepjes en besprenkel ze met de rest van de vinaigrette.

  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.

    Beleg de broodjes met de pecorino saus, gesneden portobello ’s en daarop de burger.

    Maak de burger af met de uien, spinazie, zoetzure bietjes, sakura cress en de krokante uitjes.