Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Garnituur

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • pesto 200.0 g
  • jonge spinazie 50.0 g
  • ciogga bietjes 200.0 g
  • Sakura cress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.  
  2. Garnituur

    Maak de witte uien schoon en snijd ze reepjes.

    Verhit de olie en bak hierin de uien samen met de tijm en kruid met zout en peper.

    Bak de uien op gematigd vuur, laat ze licht karamelliseren en voeg de helft van de vinaigrette toe.

    Bestrijk de portobello ’s met olijfolie en rooster ze opcirca180°C gedurende 18 minuten in de oven.

    Laat ze afkoelen, snijd ze in reepjes en besprenkel ze met de rest van de vinaigrette.

  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.

    Beleg de broodjes met de pecorino saus, gesneden portobello ’s en daarop de burger.

    Maak de burger af met de uien, spinazie, zoetzure bietjes, sakura cress en de krokante uitjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu