Menu
Punten

Ingrediënten

+

Step 1

Step 2

Step 3

  • korianderblad 10.0 g

Ontdek de veelzijdigheid van warme sauzen in lunchgerechten.

...

Bereiding

  1. Step 1

    • Bak de ui samen met de paprika, boontjes en de peper in wat olie rustig gaar.
    • Voeg de aardappelblokjes, vegetarische kipstukjes en de kerriesaus toe en verwarm het geheel.
    • Snijd de koriander grof en voeg deze aan de kip kerrie toe.
  2. Step 2

    • Klop de eieren los en haal de wraps door het losgeklopte ei.
    • Verhit de olie in de koekenpan en bak de wrap snel aan beide kanten.
  3. Step 3

    • Leg de roti op de borden en verdeel hierop de vegetarische kip kerrie. 
    • Maak de roti af met wat gesneden koriander.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu