Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Ramen

  • maiskipfilet 350 g
  • shiitake 200 g
  • aangefruite knoflook (blond) 30 g
  • zonnebloemolie
  • kwarteleitjes 10 st
  • prei 100 g
  • rode peper 1 st
  • koriander 30 g
  • sesamolie 10 g

Opmaak

  • instant udon noedels 500 g
  1. Ramen

    Pocheer de kipfilet en snijd deze vervolgens in julienne. Snijd de shiitake in plakjes en bak ze samen met de geroosterde knoflook in wat olie. Snijd de prei en de peper in julienne en blancheer ze afzonderlijk van elkaar. Bak de kwarteleitjes in wat olie en pluk de koriander. Meng zorgvuldig de geconcentreerde bouillon samen met de knoflook, gember en de sesamolie.
  2. Opmaak

    Verdeel de bouillon-mix nauwkeurig over tien disposable bekers. Verdeel daarop de ramennoedels, kip, shiitake, kwartelei, pepers, prei en de koriander.
  3. Bezorgen

    Giet thuis 1,5 dl kokend water per beker op de ramennoedels.