Menu
Punten

Ingrediënten

+

Ramen

Opmaak

  • instant udon noedels 500.0 g

Bereiding

  1. Ramen

    Pocheer de kipfilet en snijd deze vervolgens in julienne.Snijd de shiitake in plakjes en bak ze samen met de geroosterde knoflook in wat olie.Snijd de prei en de peper in julienne en blancheer ze afzonderlijk van elkaar.Bak de kwarteleitjes in wat olie en pluk de koriander.Meng zorgvuldig de geconcentreerde bouillon samen met de knoflook, gember en de sesamolie.
  2. Opmaak

    Verdeel de bouillon-mix nauwkeurig over tien disposable bekers.Verdeel daarop de ramennoedels, kip, shiitake, kwartelei, pepers, prei en de koriander.
  3. Bezorgen

    Giet thuis 1,5 dl kokend water per beker op de ramennoedels.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu