Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Krokante biet

  • Rode bieten coulis 300 g
  • suiker 80 g
  • glucose 20 g

Duif

Opmaak

  • slasoorten 400 g
  • frambozen 30 st
  1. Krokante biet

    Meng de bietencoulis met de suiker en de glucose.
    Strijk het mengsel in een rechthoekige sjabloon op een siliconenmat uit.
    Bak het geheel af op 130ºC gedurende ca. 20 minuten.
    Haal de plakjes uit de oven en vorm ze snel in een ring.
  2. Duif

    Kruid de duivenborstjes met zout & peper en bak ze in de Phase.
    Houd de duivenborstjes warm en blus de pan af met de frambozen vinaigrette.
  3. Opmaak

    Halveer de duivenborstjes en verdeel ze over de borden.
    Verdeel hierover de slasoorten en de frambozen.
    Maak de salade af met de lauwwarme frambozenvinaigrette.
    Om deze salade extra interessant te maken serveren wij er krokante bieten cilinders bij.
+