Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Saus

  • zonnebloemolie 20.0 g
  • uien, blokjes 100.0 g

Garnituur

  • groene asperges 500.0 g
  • zout

Crumble

  • kokos chips 5.0 g
  • wit sesamzaad 1.0 g
  • cashewnoten 5.0 g
  • krokante yoghurt 5.0 g
  • Chili flakes 0.5 g

Opmaak

  • shiso purper cress 0.5 bakje
  • Ghoa cress 0.5 bakje
  1. Saus

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar.Voeg de korma saus toe en breng het geheel aan de kook.Voeg de vegetarische gehaktballetjes, bij voorkeur ontdooid, toe en verwarm ze in de saus.
  2. Garnituur

    Kook de rijst, maak de groene asperges schoon en snijd ze in stukjes.Blancheer de gesneden asperges in water met wat zout.
  3. Crumble

    Rooster de kokos en de sesamzaadjes afzonderlijk van elkaar.Hak de cashewnoten in stukjes en meng ze met de geroosterde kokos, sesamzaadjes, uitjes, crispy yoghurt en de chili.
  4. Opmaak

    Verdeel de rijst samen met de vegetarische korma balletjes over de bowls.Schep de asperges erbij en maak het geheel af met de yoghurt crumble en de cress.