Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding: Runderreepjes.

  • Runderreepjes. 1 kg

Groenten:

  • paksoi, in grove reepjes 400 g
  • wortel, in plakjes 400 g

Rijst:

Opmaak:

  • lente-uitjes, grof gesneden 40 g
  • geroosterde sesamzaadjes 6 g
  • koriander, fijngesnipperd 8 g
  1. Bereiding: Runderreepjes.

    Verhit de Phase en bak de Runderreepjes kort en koel deze zo snel mogelijk terug.
  2. Groenten:

    Wok de wortel en de Paksoi kort, en koel terug.
  3. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.
  4. Teriyaki:

    Meng koud de knoflook, gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa.
  5. Opmaak:

    Meng de Teriyaki met het vlees en de groenten. Bestrooi het geheel met de lenteuitjes, koriander en de sesamzaadjes. Serveer de rijst apart.