Menu
Punten

Ingrediënten

+

Runderreepjes.

  • geklaarde boter 40.0 g
  • Runderreepjes. 1.0 kg

Groenten:

  • paksoi, in grove reepjes 400.0 g
  • wortel, in plakjes 400.0 g

Rijst:

Opmaak:

  • lente-uitjes, grof gesneden 40.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 6.0 g
  • koriander, fijngesnipperd 8.0 g

Bereiding

  1. Runderreepjes.

    Verhit deboter en bak de Runderreepjes kort en koel deze zo snel mogelijk terug.
  2. Groenten:

    Wok de wortel en de Paksoi kort, en koel terug.
  3. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.
  4. Teriyaki:

    Meng koud de knoflook, gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa.
  5. Opmaak:

    Meng de Teriyaki met het vlees en de groenten.Bestrooi het geheel met de lenteuitjes, koriander en de sesamzaadjes.Serveer de rijst apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu