Menu
Punten

Ingrediënten

+

Runderreepjes.

  • geklaarde boter 40.0 g
  • Runderreepjes. 1.0 kg

Groenten:

  • paksoi, in grove reepjes 400.0 g
  • wortel, in plakjes 400.0 g

Rijst:

Opmaak:

  • lente-uitjes, grof gesneden 40.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 6.0 g
  • koriander, fijngesnipperd 8.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Runderreepjes.

    Verhit deboter en bak de Runderreepjes kort en koel deze zo snel mogelijk terug.
  2. Groenten:

    Wok de wortel en de Paksoi kort, en koel terug.
  3. Rijst:

    Kook de rijst volgens de verpakking en koel terug.
  4. Teriyaki:

    Meng koud de knoflook, gember, Ketjap Manis en honing tot een homogene massa.
  5. Opmaak:

    Meng de Teriyaki met het vlees en de groenten.Bestrooi het geheel met de lenteuitjes, koriander en de sesamzaadjes.Serveer de rijst apart.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu